SEARCH

Found 303 related files. Current in page 3

cara pasang amplifier kereta

1967 kb/s - Cara Pasang Amplifier Kereta Full Download


2157 kb/s - [Verified] Cara Pasang Amplifier Kereta


2864 kb/s - Cara Pasang Amplifier Kereta Direct Download

54 Tahun 2010 - Dikti
by katrox 0 Comments favorite 7 Viewed Download 0 Times

a. bahwa Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah yang efisien, terbuka dan kompetitif sangat diperlukan bagi ketersediaan Barang/Jasa yang terjangkau dan berkualitas, sehingga akan berdampak pada peningkatan pelayanan publik; b. bahwa untuk mewujudkan Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah sebagaimana dimaksud pada huruf a, perlu pengaturan mengenai tata cara Pengadaan Barang/Jasa yang sederhana, jelas dan komprehensif, sesuai dengan tata kelola yang baik, sehingga dapat menjadi pengaturan yang efektif bagi para pihak yang terkait dengan Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah; c. bahwa berdasarkan pertimbangan sebagaimana dimaksud pada huruf a dan huruf b, perlu menetapkan Peraturan Presiden tentang Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah;

EVALUASI PENAWARAN DALAM PROSES PEMILIHAN PENYEDIA ...

Balai Diklat Keuangan Palembang Hal yang paling berpengaruh dalam proses pemilihan penyedia barang/jasa pemerintah adalah evaluasi penawaran. Proses evaluasi penawaran dilakukan oleh Kelompok Kerja ULP atau Panitia Pemilihan Penyedia Barang/Jasa Pemerintah dengan cara meneliti dan menilai dokumen penawaran yang disampaikan oleh peserta lelang. Evaluasi bertujuan untuk menentukan penyedia yang akan menjadi pemenang, pemenang cadangan I, dan pemenang cadangan II. Evaluasi dilaksanakan dengan cara yang telah ditetapkan dalam Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010 yang telah direvisi dengan Peraturan Presiden nomor 70 tahun 2012 tentang Perubahan Kedua Atas Peraturan Presiden nomor 54 Tahun 2010 tentang Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah, dan Peraturan Kepala Lembaga Kebijakan Pengadaan Barang dan Jasa Pemerintah (LKPP) nomor 14 tahun 2012 tentang Petunjuk Teknis Peraturan Presiden nomor 70 Tahun 2012 tentang Perubahan Kedua Atas Peraturan Presiden nomor 54 Tahun 2010 tentang Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah. Pentingnya evaluasi penawaran dalam rangkaian proses lelang karena hasil evaluasi penawaran tersebut dijadikan dasar untuk menetapkan pemenang lelang. Kesalahan dalam melaksanakan penilaian terhadap dokumen penawaran akan berakibat kekeliruan dalam menetapkan pemenang lelang. Kekeliruan tersebut selain dapat menyebabkan buruknya kinerja/kualitas barang yang diperoleh dan/atau tingginya harga yang harus dibayarkan, juga dapat menimbulkan kerugian negara. Objek penilaian meliputi persyaratan administrasi, persyaratan teknis, dan penawaran biaya, serta persyaratan kualifikasi penyedia. Untuk mengetahui bagaimana cara menilai setiap objek penilaian tersebut serta dokumen apa saja yang dipersyaratkan akan diuraikan dalam tulisan berikut ini.

Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah dengan cara Pengadaan ...

Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah dengan cara Pengadaan Langsung dilakukan oleh Pejabat Pengadaan dengan cara membeli barang atau membayar jasa secara langsung kepada penyedia barang/jasa, tanpa melalui proses lelang atau seleksi. Pengadaan langsung pada hakikatnya merupakan jual beli biasa dimana antara penyedia yang memiliki barang/jasa untuk dijual dan Pejabat Pengadaan yang membutuhkan barang/jasa terdapat kesepakatan untuk melakukan transaksi jual-beli barang/jasa dengan harga yang tertentu. Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010 dan Peraturan Presiden nomor 70 tahun 2012 telah menetapkan beberapa persyaratan penyedia barang/jasa pemerintah. Namun dalam hal pengadaan barang dan jasa lainnya dilaksanakan dengan cara pengadaan langsung Pejabat Pengadaan diperkenankan untuk membeli barang/jasa kepada penyedia yang tidak memenuhi syarat sebagai penyedia barang/jasa. Tanggal 31 Juli 2012 Pemerintah menerbitkan Praturan Presiden nomotr 70 tahun 2012 tentang Perubahan Kedua Atas Peraturan Presiden Nomor 54 Tahun 2010 Tentang Pengadaan Barang/Jasa Pemerintah. Perubahan atas Peraturan Presiden nomor nomor 54 tahun 2010 tersebut ditujukan sebagai upaya pemerintah untuk mempercepat jalannya pelaksanaan pembangunan melalui percepatan pencairan anggaran belanja negara. Peraturan Presiden nomor 70 tahun 2012 merupakan perubahan kedua atas Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010, perubahan kesatu telah dilakukan dengan Peraturan Presiden nomor 35 tahun 2011. Peraturan Presiden nomor 70 tahun 2012 bukan merupakan pengganti Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010 melainkan hanya merubah bagian-bagian tertentu dari Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010. Dengan demikian seluruh ketentuan yang terdapat dalam Peraturan Presiden nomor 54 tahun 2010 yang tidak termasuk dalam Peraturan Presiden nomor 70 tahun 2012 masih tetap berlaku.

PENYELESAIAN SENGKETA KONTRAK PENGADAAN BARANG ...

Dalam proses pengadaan barang/jasa pemerintah yang dilaksanakan secara kontraktual, tidak jarang terjadi ketidakpuasan Pejabat Pembuat Komitmen (PPK) atas pelaksanaan kontrak oleh penyedia barang/jasa. Ketidakpuasan tersebut dapat berujung pada pemutusan kontrak secara sepihak oleh Pejabat Pembuat Komitmen yang diikuti dengan tindakan lainnya seperti penagihan pengembalian uang muka secara penuh dan memasukkan penyedia barang/jasa dalam daftar hitam. Sementara pihak penyedia barang/jasa tidak akan menerima begitu saja tindakan pemutusan kontrak oleh PPK. Pihak penyedia barang/jasa akan berusaha untuk mengajukan berbagai alasan dan pembelaan. Dengan demikian pemutusan kontrak dapat menimbulkan sengketa di antara PPK dengan Penyedia Barang/Jasa. Pemerintah Indonesia melalui Undang-Undang Nomor 30 Tahun 1999 tentang Arbitrase dan Alternatif Penyelesaian Sengketa Umum telah mengatur tata cara penyelesaian sengketa di antara para pihak yang berkontrak. Selain itu khusus untuk kontrak pengadaan barang/jasa pemerintah ketentuan tentang pemutusan kontrak dijumpai pula dalam Perpres nomor 54 tahun 2010. Penyelesaian sengketa dapat dilakukan dengan cara musyawarah di antara pihak yang bersengka, dan dapat pulah dilakukan dengan melelui jalur hukum di pengadilan. Tulisan ini mencoba membahas kelebihan dan kekurang dari cara penyelesaian sengketa tersebut.

Kratkovida (mozda potkupljena) nemacka elita je Bizmarka sklonila, iako je on pravilno procenio da jos nije doslo vreme da se suprotstavlja engleskoj sili

kratkovida (mozda potkupljena?) nemacka elita je Bizmarka sklonila, iako je on pravilno procenio da jos nije doslo vreme da se suprotstavlja engleskoj sili. Epilog je poznat, "savez tri cara" je postao "savez dva cara", desio se Veliki rat u kome su nestala sva tri carstva. Engleska je naravno opstala. Rusi su takodje nekolicinu puta izmanipulisani od strane Engleza. Veliki rat u koji su usli zbog Srbije iako nisu bili spremni je jedan primer . Srbiju je u taj rat gurnula Engleska preko Crne Ruke

Radio Equalizer Current Fuse Panel with negative bus ... - WakeWorld

Depth Gauge Radio Equalizer Current Fuse Panel with negative bus (power and ground from battery 1) Adding this fuse panel Trying to prevent from draining my starting battery during extended hours of stereo listening. Boat is 2006 4.3L I/O Chevy Engine with cranking battery and a marine deep cycle battery Questions 1. Can I run two different batteries with the perko? 2. Do I have to upgrade my alternator? 3. Do I have to use the F disconnect from the alternator to the perko (not sure if my regulator is internal vs external)? 4. Will charging the deep cycle battery be to tough for my alternator (currently not hooked to the alternator, usually recharge with on board 2 bank charger)? 5. Do I have to buy a buss terminal for hooking the negatives on the batteries or will the below work? 6. Do I have to put all my accessories currently on Batt 1 into the comm slot of the perko or do I just leave them attached to Batt 1 7. For power from starter to comm I am just taking the current 2 ga wire that is running to my cranking battery and putting that into the comm. Is that correct? 8. Do I have to add a main fuse between battery 2 and the new added fuse panal? Amplifier Drawing 56 amps (75 amps at peak) Power to addend fuse block 1 2 Perko Switch Starter Fu se Comm Interstate Marine Cranking Interstate Deepcycle Marine/RV Batt 1 Accessories still attached to battery Batt 2 Running added fuse panel, EQ, Amp, Radio , and depth gauge

Sell your junk car for quick cash - Originalcashforcars

Look no further than Original Cash for Cars. The condition of your car matters to us and we want to give you the best price for your vehicle. It’s important that you describe your car’s condition accurately. We guarantee that whatever price we quote for your car, we will pay that same price when we pick it up.

BOOM! AUDIO AMPLIFIER KIT - Harley-Davidson

Kit Number 76000070, 76000074 Models For model fitment information, see the P&A retail catalog or the Parts and Accessories section of www.harley-davidson.com (English only). Additional Parts Required When installing any electrical accessory, be certain not to exceed the maximum amperage rating of the fuse or circuit breaker protecting the affected circuit being modified. Exceeding the maximum amperage can lead to electrical failures, which could result in death or serious injury. (00310a) This amplifier requires up to 11 amps additional current from the electrical system. Models not equipped with a Non-Ultra Overlay Harness (Part No. 70169-06) will require the separate purchase of a Radio Wire Harness (Part No. 69200106). Kit Contents Tools and Supplies Required INSTALLATION Loctite® 243 Threadlocker and Sealant - Blue (Part No. 9964297) is required for the proper installation of this kit. Preparation See Figure 5 and Table 1. NOTE For vehicles equipped with security siren: • The rider's safety depends upon the correct installation of this kit. Use the appropriate service manual procedures. If the procedure is not within your capabilities or you do not have the correct tools, have a Harley-Davidson dealer perform the installation. Improper installation of this kit could result in death or serious injury. (00333a) Verify that the Hands-Free Fob is present. • Turn the ignition key switch to IGNITION. 1. Refer to the service manual and follow the instructions to remove the main fuse. 2. Follow the service manual instructions to remove the seat. NOTE This instruction sheet refers to service manual information. A service manual for this year/model motorcycle is required for this installation and is available from a Harley-Davidson dealer. Electrical Overload Disconnect negative (-) battery cable first. If positive (+) cable should contact ground with negative (-) cable connected, the resulting sparks can cause a battery explosion, which could result in death or serious injury. (00049a) 3. It is possible to overload your vehicle's charging system by adding too many electrical accessories. If the combined electrical accessories operating at any one time consume more electrical current than the vehicle's charging system can produce, the electrical consumption can discharge the battery and cause damage to the vehicle's electrical system. See an authorized Harley-Davidson dealer for advice about the amount of current consumed by additional electrical accessories or for necessary wiring changes. (00211c) For 2008 and later models: Refer to the service manual and follow the instructions to remove the ECM caddy from the top of the battery. Disconnect the battery cables, negative (-) cable first. 4. For ALL models: Refer to the service manual, and follow the instructions to remove the fuel tank console and fuel tank.

Kunci Jawaban - FTP ITB!
by nflplayer 0 Comments favorite 25 Viewed Download 0 Times

Kunci Jawaban Bab 1 Ayo Berlatih 1.1 2. Kemampuan yang dimiliki hewan untuk mengetahui arah terbang, makanan, dan keadaan lingkungan­ nya dengan menggunakan bunyi. Ayo Berlatih 1.2 2. Kantung semar dan tumbuhan kejora. Cara yang dilakukan pada kantong semar dengan menghasilkan cairan untuk menarik perhatian serangga. Serangga akan tergelincir masuk ke dalam daun karena daunnya mengandung lapisan lilin. Evaluasi Bab 1 A. Pilihan Ganda 2. c 4. b 6. d 8. d 10. b B. Isian 2. Pelekat 4. Kering 6. Malam hari 8. Nitrogen 10. Lidah yang panjang dan lengket C. Uraian 2. Karena cecak memiliki telapak kaki yang tidak rata, memiliki tonjolan berbentuk garis dan berfungsi sebagai pelekat. 4. Kantong semar menghasilkan cairan untuk menarik perhatian serangga. Serangga akan tertarik dan masuk ke dalam kantong. Bab 2 Ayo Berlatih 2.1 2. Bersikap tenang, jujur, terbuka, dan selalu menjaga kebersihan. Ayo Berlatih 2.2 2. • • Pembuahan di dalam tubuh: peng­­­ gabungan sel sperma dan sel telur di dalam tubuh. Pembuahan di luar tubuh: peng­ gabungan sel sperma dan sel telur di luar tubuh Ayo Berlatih 2.3 2. Serangga dan burung Evaluasi Bab 2 A. Pilihan Ganda 2. a 4. d 6. a 8. d 10. a 12. d 14. b B. Isian 2. Embrio 4. Menstruasi 6. Melahirkan 8. Penyerbukan 10. Cangkokan Kunci Jawaban 173 C. Uraian 2. Tertariknya pada lawan jenis 4. Menggabungkan mata tunas suatu tumbuhan pada batang tumbuhan lain.

AUTO-SCAN FM RADIO KIT - Elenco
by dietdude 0 Comments favorite 10 Viewed Download 0 Times

AUTO-SCAN FM RADIO KIT MODEL FM-88K ELENCO® 150 Carpenter Avenue Wheeling, IL 60090 (847) 541-3800 Website: www.elenco.com e-mail: elenco@elenco.com To see our complete line of Educational Products go to WWW.ELENCO.COM Assembly and Instruction Manual ELENCO ® Copyright © 2011 by ELENCO® All rights reserved. No part of this book shall be reproduced by any means; electronic, photocopying, or otherwise without written permission from the publisher. 753050 PARTS LIST GLOSSARY (Continued) If you are a student, and any parts are missing or damaged, please see instructor or bookstore. If you purchased this kit from a distributor, catalog, etc., please contact ELENCO® (address/phone/e-mail is at the back of this manual) for additional assistance, if needed. DO NOT contact your place of purchase as they will not be able to help you. RF Radio Frequency. Sensitivity The ability of a receiver to pick up low-amplitude signals. Speaker An electronic device that turn electric impulses into sound. Surface-mount Technology RESISTORS Symbol R5 R1 R3 R4 R2 R6/S3 Value Color Code 10Ω 5% 1/4W brown-black-black-gold 680Ω 5% 1/4W blue-gray-brown-gold 5.6kΩ 5% 1/4W green-blue-red-gold 10kΩ 5% 1/4W brown-black-orange-gold 18kΩ 5% 1/4W brown-gray-orange-gold Potentiometer 50kΩ & switch w/ nut & washer Part # 121000 136800 145600 151000 151800 192522 CAPACITORS Qty. r1 r1 r1 r1 r1 r1 r1 r1 r2 r1 r1 r6 r2 r1 r1 r2 Symbol C6 C7 C10 C5 C8 C4 C13 C23 C11, C12 C15 C19 C3, C9, C14, C16, C17, C* C21, C22 C20 C1 C2, C18 Value 33pF 82pF 180pF 220pF 330pF 470pF 680pF 1500pF 3300pF 0.033μF 0.047μF 0.1μF 10μF 22μF 100μF 220μF Description Discap (33) Discap (82) Discap (181 or 180) Discap (221 or 220) Discap (331 or 330) Discap (471 or 470) Discap (681 or 680) Discap (152) Discap (332) Discap (333) Discap (473) Discap (104) Electrolytic radial Electrolytic radial Electrolytic radial Electrolytic radial Part # 213317 218210 221810 222210 223317 224717 226880 231516 233310 243318 244780 251010 271044 272244 281044 282244 COILS Qty. r1 r1 Symbol L2 L1 Value Qty. r1 r1 r1 r1 r1 Symbol D1 D2 D3 U2 U1 Description Coil 4-turn Coil 6-turn Value BB909/BB910 1N4001 Part # 430150 430160 SEMICONDUCTORS LM-386 or identical TDA7088T or identical Description Varactor Semiconductor silicon diode Red LED 3mm Low voltage audio power amplifier FM receiver SM installed on PC board Part # 310909 314001 350003 330386 MISCELLANEOUS Qty. r1 r1 r2 r1 r1 r1 r1 r1 Description Antenna FM PC board w/ installed U1 (TDA7088T) Push button switch 12mm Battery holder Speaker 8Ω Cap push button switch yellow Cap push button switch red Knob pot / switch Qty. r1 r2 r1 r1 r1 r 3” r1 Part # 484005 517038 540005 590096 590102 622001 622007 622050 -1- Description Screw M1.8 x 7.5mm Antenna screw M2 x 5mm Nut M1.8 Socket IC 8-pin Speaker pad Wire 22 ga. solid Solder Lead-free Part # 641100 643148 644210 664008 780128 834012 9LF99 Trimmer A semiconductor component that can be used to amplify signals, or as electronic switches. Varactor A method of using special components that are soldered to the PC board’s surface. A diode optimized to vary its internal capacitance with a change in its reverse bias voltage. Voltage Electrical potential difference measured in volts. An adjustable fine-tuning resistor, capacitor, or inductor of small values. Voltage Regulator A circuit that holds the DC voltage. QUIZ INSTRUCTIONS: Complete the following examination, check your answers carefully. 6. The capacitance of the varactor is determined by . . . r A) the voltage level. r B) the amount of current in the circuit. r C) the signal strength of the RF carrier. r D) the amount of resistance in the circuit. 1. The number of cycles produced per second by a source of sound is called the . . . r A) amplitude. r B) vibration. r C) sound wave. r D) frequency. 7. The ability to select a specific band of frequencies, while rejecting others, is called . . . r A) selectivity. r B) sensitivity. r C) demodulation. r D) none of the above. 2. The frequency of the modulating signal determines the ... r A) number of times the frequency of the carrier changes per second. r B) maximum deviation of the FM carrier. r C) maximum frequency swing of the FM carrier. r D) amount of amplitude change of the FM carrier. 8. The process of mixing two signals to produce a third signal is called . . . r A) filtering. r B) detecting. r C) rectification. r D) heterodyning. 3. The FM broadcast band is . . . r A) 550 – 1,600kHz. r B) 10.7MHz. r C) 88 – 108MHz. r D) 98.7 – 118.7MHz. 9. The circuit designed to supply substantial power output into low impedance load is called . . . r A) power supply. r B) pre-amplifier. r C) power amplifier. r D) detector. 4. The AFC circuit is used to . . . r A) automatically hold the local oscillator on frequency. r B) maintain constant gain in the receiver to prevent such things as fading. r C) prevent amplitude variations of the FM carrier. r D) automatically control the audio frequencies in the receiver. 5. The device most often used for changing the local oscillator frequency with the AFC voltage is a . . . r A) feedthrough capacitor. r B) variable inductor. r C) varactor. r D) trimmer capacitor. 10. The gain of the LM-386 amplifier can be set in range from . . . r A) 1 to 20. r B) 20 to 200. r C) 0 to 200. r D) 50 to 100. Answers: 1. D, 2. A, 3. C, 4. A, 5. C, 6. A, 7. C, 8. D, 9. C, 10. B

 123456789