SEARCH

Found 2329 related files. Current in page 16

SUPERMERCADOS MR SPECIAL OFERTAS DE EMPLEO

Autodesk® Robot™ Structural Analysis Professional ... - TPM

Autodesk Robot™ Structural Analysis Professional software is a collaborative, versatile, and faster software application that can help you compete and win in the global economy. Purpose-built for BIM, Autodesk Robot Structural Analysis Professional calculates even your more complex models with powerful finite element auto-meshing, nonlinear algorithms, and a comprehensive collection of design codes to help you achieve results in minutes, not hours. Autodesk Robot Structural Analysis Professional offers a smoother, collaborative workflow and interoperability with 3D bidirectional links to Autodesk companion products. The open API (application programming interface) helps to provide a scalable, country-specific analysis solution for large and complex building structures. ® Subscription Benefit As an exclusive Subscription benefit, Robot™ Extensions for Autodesk Robot™ Structural Analysis Professional software extend the capabilities of Autodesk structural analysis tools, providing structural engineers with even more flexibility to achieve their results. Simple tools are available that enable users to extract a large range of data from Autodesk Robot Structural Analysis Professional, and no special programming experience is required. Modeling in Autodesk Revit Structure Structural Analysis in Robot Structural Analysis Bidirectional Links with Autodesk Revit Structure Experience the powerful bidirectional integration of Autodesk Robot Structural Analysis Professional and Autodesk Revit Structure software. More smoothly import and export structural models between the two applications by using the Autodesk Revit Extensions analysis link. Bidirectional linking enables more accurate structural analysis and design results to be updated throughout the building information model for coordinated construction documentation. ®

Tips for Your Menopause Years

Rupal Hospital for Women is a premiere leader in women's healthcare since 45 long years. The doctors are committed to providing women with the highest quality and most advanced healthcare throughout all stages of their lives, from adolescence through menopause. Rupal clinic for women is providing special care to women around 35 years, Premenopausal, Menopausal and post menopausal ageing women. Dr. Malti Shah senior Gynecologist and obstetrician, qualified for Menopause Practice gives her services to the clinic. Rupal Hospital Menopause Clinic offers care for women with concerns about the menopause, including women with early menopause or menopause caused by surgery or illness. Rupal Hospital understands and meets all the health needs of a woman and fosters the understanding of how advanced health care can improve the lives of women and their families. Contact Rupal Hospital for Infertility treatments like IUI, IVF, ICSI,TESA/MESA,Egg, Sperm and embryo freezing, Egg /sperm/Embryo Donation, Surrogacy, Obstetrics,Gynaecology services, Laparoscopy and Hysterectomy and know everything about menopause, Premenopausal, Menopausal and post menopausal consultation at http://www.rupalhospital.com or at http://www.rupalhospital.com/menopause_clinic.html or http://rupalhospital.wordpress.com/menopause-clinic-india

MyLifePreserved Offers You
by mylifepreserved 0 Comments favorite 9 Viewed Download 0 Times

MyLifePreserved is an online memorial that offers you a way to share with others that which was special to you about your loved ones. No website has ever been as dedicated to the preservation of the memories of people as MyLifePreserved.com. Others can see how you are remembering loved ones with an online memorial from My Life Preserved

MyLifePreserved Offers You
by mylifepreserved 0 Comments favorite 17 Viewed Download 0 Times

MyLifePreserved is an online memorial that offers you a way to share with others that which was special to you about your loved ones. No website has ever been as dedicated to the preservation of the memories of people as MyLifePreserved.com. Others can see how you are remembering loved ones with an online memorial from My Life Preserved

Tags: Lifestyle,
Luxury dining in Mumbai: Not a distant dream anymore.

Every now and then, one has some special occasions in their lives. Be it birthdays, anniversaries, baby showers, pre wedding parties, post wedding treats, celebrating promotions at work, losing a job or even getting a divorce. With the compulsive need of being social and online and professional life creeping up every inch of the remaining personal space, everyone, even in a city as Mumbai are looking for a reason to let their hair down and spend big on dinner dates and treats. With Mumbai being the cynosure of every investor’s eye, the hospitality industry is probably at its peak now. Blink and you’ll miss the next fine dine opening next to you. Luxury dining is not inaccessible anymore, alcohol is not a taboo now and big budget dinners are not limited to once in your life.

Accredited K12 Homeschool Umbrella with Diploma

West River Academy's Class of 2010 included 40 graduates from all over the world. While most were in the US, we also had 2 in China, 1 in Spain, 1 in Germany, 2 in Colombia, 7 in Chile, 1 in Taiwan, 2 in Korea and 1 in Japan. The ones in the picture were the 6 who chose to come to Grand Junction, Colorado to participate in the Commencement Exercises. And what was special for me was the graduation of my youngest daughter, Rachel (to my right in the photo). Each graduate gave a short speech, some with powerpoint, movie or musical presentations. Truly, each one was a valedictorian!

Factors To Look At When Choosing Wedding Chair Cover Rentals

Simply Elegant Chair Covers offers an extensive collection of high quality specialty chair covers for the Rochester Hills, Michigan area will turn your wedding, dinner party, or special event into an elegant setting.

The Basics Of Forex - WordPress.com

The authors of this information and the accompanying materials have used their best efforts in preparing this course. The authors make no representation or warranties with respect to the accuracy, applicability, fitness, or completeness of the contents of this course. They disclaim any warranties (expressed or implied), merchantability, or fitness for any particular purpose. The authors shall in no event be held liable for any loss or other damages, including but not limited to special, incidental, consequential, or other damages. This manual contains information protected under International Federal Copyright laws and Treaties. Any unauthorized reprint or use of this material is strictly prohibited. We actively search for copyright infringement and you will be prosecuted. In any business or moneymaking venture, preparation and foreknowledge are the keys to success. Without this sort of insight, the attempt to make a profitable financial decision can only end in disaster and failure, regardless of your level of motivation and determination or the amount of money you plan to invest. In the stock market, this rule applies to the nth degree, as you are investing your own money in what could be considered a high risk wager, and you are playing with fire if you do not have at least general background knowledge of how it functions. Since having a background in any area is helpful in guiding you down a path in that particular region, the more solid your basis of investment knowledge is, the more likely you are to profit from any attempt to trade on the open market. In many ways, trading on the stock market can be compared to driving – you do not have to be an expert to get behind the wheel of a car, though you are expected to have some previous knowledge about basic traffic laws, including moving violations, safety regulations, and other legal vehicular infractions, which are learned through either specific study and coursework or even through some form of simple exposure (such as the years you have spent riding with your parents and others who have driven for years). You should be able to comprehend the basic tools used to navigate a car (where the break pedal is located versus the gas, and how to use the rearview mirror, for example), even if you have never touched a steering wheel.

AUTO-SCAN FM RADIO KIT - Elenco
by dietdude 0 Comments favorite 12 Viewed Download 0 Times

AUTO-SCAN FM RADIO KIT MODEL FM-88K ELENCO® 150 Carpenter Avenue Wheeling, IL 60090 (847) 541-3800 Website: www.elenco.com e-mail: elenco@elenco.com To see our complete line of Educational Products go to WWW.ELENCO.COM Assembly and Instruction Manual ELENCO ® Copyright © 2011 by ELENCO® All rights reserved. No part of this book shall be reproduced by any means; electronic, photocopying, or otherwise without written permission from the publisher. 753050 PARTS LIST GLOSSARY (Continued) If you are a student, and any parts are missing or damaged, please see instructor or bookstore. If you purchased this kit from a distributor, catalog, etc., please contact ELENCO® (address/phone/e-mail is at the back of this manual) for additional assistance, if needed. DO NOT contact your place of purchase as they will not be able to help you. RF Radio Frequency. Sensitivity The ability of a receiver to pick up low-amplitude signals. Speaker An electronic device that turn electric impulses into sound. Surface-mount Technology RESISTORS Symbol R5 R1 R3 R4 R2 R6/S3 Value Color Code 10Ω 5% 1/4W brown-black-black-gold 680Ω 5% 1/4W blue-gray-brown-gold 5.6kΩ 5% 1/4W green-blue-red-gold 10kΩ 5% 1/4W brown-black-orange-gold 18kΩ 5% 1/4W brown-gray-orange-gold Potentiometer 50kΩ & switch w/ nut & washer Part # 121000 136800 145600 151000 151800 192522 CAPACITORS Qty. r1 r1 r1 r1 r1 r1 r1 r1 r2 r1 r1 r6 r2 r1 r1 r2 Symbol C6 C7 C10 C5 C8 C4 C13 C23 C11, C12 C15 C19 C3, C9, C14, C16, C17, C* C21, C22 C20 C1 C2, C18 Value 33pF 82pF 180pF 220pF 330pF 470pF 680pF 1500pF 3300pF 0.033μF 0.047μF 0.1μF 10μF 22μF 100μF 220μF Description Discap (33) Discap (82) Discap (181 or 180) Discap (221 or 220) Discap (331 or 330) Discap (471 or 470) Discap (681 or 680) Discap (152) Discap (332) Discap (333) Discap (473) Discap (104) Electrolytic radial Electrolytic radial Electrolytic radial Electrolytic radial Part # 213317 218210 221810 222210 223317 224717 226880 231516 233310 243318 244780 251010 271044 272244 281044 282244 COILS Qty. r1 r1 Symbol L2 L1 Value Qty. r1 r1 r1 r1 r1 Symbol D1 D2 D3 U2 U1 Description Coil 4-turn Coil 6-turn Value BB909/BB910 1N4001 Part # 430150 430160 SEMICONDUCTORS LM-386 or identical TDA7088T or identical Description Varactor Semiconductor silicon diode Red LED 3mm Low voltage audio power amplifier FM receiver SM installed on PC board Part # 310909 314001 350003 330386 MISCELLANEOUS Qty. r1 r1 r2 r1 r1 r1 r1 r1 Description Antenna FM PC board w/ installed U1 (TDA7088T) Push button switch 12mm Battery holder Speaker 8Ω Cap push button switch yellow Cap push button switch red Knob pot / switch Qty. r1 r2 r1 r1 r1 r 3” r1 Part # 484005 517038 540005 590096 590102 622001 622007 622050 -1- Description Screw M1.8 x 7.5mm Antenna screw M2 x 5mm Nut M1.8 Socket IC 8-pin Speaker pad Wire 22 ga. solid Solder Lead-free Part # 641100 643148 644210 664008 780128 834012 9LF99 Trimmer A semiconductor component that can be used to amplify signals, or as electronic switches. Varactor A method of using special components that are soldered to the PC board’s surface. A diode optimized to vary its internal capacitance with a change in its reverse bias voltage. Voltage Electrical potential difference measured in volts. An adjustable fine-tuning resistor, capacitor, or inductor of small values. Voltage Regulator A circuit that holds the DC voltage. QUIZ INSTRUCTIONS: Complete the following examination, check your answers carefully. 6. The capacitance of the varactor is determined by . . . r A) the voltage level. r B) the amount of current in the circuit. r C) the signal strength of the RF carrier. r D) the amount of resistance in the circuit. 1. The number of cycles produced per second by a source of sound is called the . . . r A) amplitude. r B) vibration. r C) sound wave. r D) frequency. 7. The ability to select a specific band of frequencies, while rejecting others, is called . . . r A) selectivity. r B) sensitivity. r C) demodulation. r D) none of the above. 2. The frequency of the modulating signal determines the ... r A) number of times the frequency of the carrier changes per second. r B) maximum deviation of the FM carrier. r C) maximum frequency swing of the FM carrier. r D) amount of amplitude change of the FM carrier. 8. The process of mixing two signals to produce a third signal is called . . . r A) filtering. r B) detecting. r C) rectification. r D) heterodyning. 3. The FM broadcast band is . . . r A) 550 – 1,600kHz. r B) 10.7MHz. r C) 88 – 108MHz. r D) 98.7 – 118.7MHz. 9. The circuit designed to supply substantial power output into low impedance load is called . . . r A) power supply. r B) pre-amplifier. r C) power amplifier. r D) detector. 4. The AFC circuit is used to . . . r A) automatically hold the local oscillator on frequency. r B) maintain constant gain in the receiver to prevent such things as fading. r C) prevent amplitude variations of the FM carrier. r D) automatically control the audio frequencies in the receiver. 5. The device most often used for changing the local oscillator frequency with the AFC voltage is a . . . r A) feedthrough capacitor. r B) variable inductor. r C) varactor. r D) trimmer capacitor. 10. The gain of the LM-386 amplifier can be set in range from . . . r A) 1 to 20. r B) 20 to 200. r C) 0 to 200. r D) 50 to 100. Answers: 1. D, 2. A, 3. C, 4. A, 5. C, 6. A, 7. C, 8. D, 9. C, 10. B

FM radio circuit - NXP Semiconductors

The TDA7000 is a monolithic integrated circuit for mono FM portable radios, where a minimum on peripheral components is important (small dimensions and low costs). The IC has an FLL (Frequency-Locked-Loop) system with an intermediate frequency of 70 kHz. The i.f. selectivity is obtained by active RC filters. The only function which needs alignment is the resonant circuit for the oscillator, thus selecting the reception frequency. Spurious reception is avoided by means of a mute circuit, which also eliminates too noisy input signals. Special precautions are taken to meet the radiation requirements. The TDA7000 includes the following functions: • R.F. input stage • Mixer • Local oscillator • I.F. amplifier/limiter • Phase demodulator • Mute detector • Mute switch QUICK REFERENCE DATA 2,7 to 10 V Supply voltage range (pin 5) VP Supply current at VP = 4,5 V IP typ. R.F. input frequency range frf 1,5 to 110 MHz 8 mA Sensitivity for -3 dB limiting (e.m.f. voltage) (source impedance: 75 Ω; mute disabled) EMF typ. 1,5 µV EMF typ. 200 mV Signal handling (e.m.f. voltage) (source impedance: 75 Ω) A.F. output voltage at RL = 22 kΩ Vo PACKAGE OUTLINE 18-lead DIL; plastic (SOT102HE); SOT102-1; 1996 July 24. May 1992 2 typ. 75 mV Philips Semiconductors Product specification FM radio circuit TDA7000 Fig.1 Block diagram. May 1992 3 Philips Semiconductors Product specification FM radio circuit TDA7000 RATINGS Limiting values in accordance with the Absolute Maximum System (IEC 134) Supply voltage (pin 5) VP max. 12 V Oscillator voltage (pin 6) V6-5 Total power dissipation see derating curve Fig.2 Storage temperature range Tstg Operating ambient temperature range Tamb VP−0,5 to VP + 0,5 V −55 to +150 °C 0 to + 60 °C Fig.2 Power derating curve. D.C. CHARACTERISTICS VP = 4,5 V; Tamb = 25 °C; measured in Fig.4; unless otherwise specified... A.C. CHARACTERISTICS VP = 4,5 V; Tamb = 25 °C; measured in Fig.4 (mute switch open, enabled); frf = 96 MHz (tuned to max. signal at 5 µV e.m.f.) modulated with ∆f = ± 22,5 kHz; fm = 1 kHz; EMF = 0,2 mV (e.m.f. voltage at a source impedance of 75 Ω); r.m.s. noise voltage measured unweighted (f = 300 Hz to 20 kHz); unless otherwise specified... Signal handling (e.m.f. voltage) for THD < 10%; ∆f = ± 75 kHz Signal-to-noise ratio Total harmonic distortion AM suppression of output voltage (ratio of the AM output signal referred to the FM output signal) FM signal: fm = 1 kHz; ∆f = ± 75 kHz AM signal: fm = 1 kHz; m = 80% Ripple rejection (∆VP = 100 mV; f = 1 kHz) Oscillator voltage (r.m.s. value) at pin 6 Variation of oscillator frequency ∆fosc...

 121314151617181920